Sponsorschap

Wij zijn trots op onze sponsorschap van FC Groningen, ACV Assen, en SV Mussel. Het stelde ons in staat om lokaal verbonden te zijn, de jeugd te zien ontplooien in sport en een positieve impact te hebben op de gemeenschap.

Daarnaast biedt het sponsorschap ons de mogelijkheid om onze naamsbekendheid te vergroten en ons merk te versterken. Het partnerschap stelt ons in staat om ons bedrijf te presenteren aan een breed publiek, zowel tijdens de wedstrijden als via andere marketingkanalen. Dit helpt ons om nieuwe klanten aan te trekken en ons klantenbestand uit te breiden, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan de groei van ons bedrijf.

Het gaat ook om het ondersteunen van een club die een belangrijke rol speelt in het leven van veel mensen in de regio. Voetbal verbindt mensen en brengt gemeenschappen samen. Als sponsor van deze drie clubs zijn wij trots om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring en om een positieve bijdrage te leveren aan het voetbal en de gemeenschap.

Links: José de Vries (Account manager), Rechts: Johan Meems (Sales Manager)

Interview FC Groningen: Elftal vragen aan Bitsiel

We zijn aangesloten om te netwerken. We willen Bitsiel en onszelf blijven positioneren in het Noordelijke bedrijfsleven. De FC Groningen Businessclub is daar een mooi podium voor en het netwerk van de FC is veelzijdig. Daar gaat het ons om.

Weten wat wij voor Jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Adres

Aarhusweg 4-6,
9723JJ Groningen

E-mail

sales@bitsiel.nl

Telefoon

+31 50 211 0543