BeyondTrust

BeyondTrust

BeyondTrust

Bitsiel is Platinum partner van BeyondTrust, dat wereldwijd bekend staat om hun Privileged Access Management (PAM) software. Denk bijvoorbeeld aan ‘BeyondTrust Password Safe’ en ‘BeyondTrust Privileged Remote Access’. Daarnaast biedt BeyondTrust verschillende Endpoint Privilege Management (EPM) producten aan. Wat kun je met deze software? Lees meer over ons aanbod en creëer een veilige en gebruiksvriendelijke PAM en EPM oplossing. 

Wil je meer informatie over IT security en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de producten en de implementatie hiervan? Neem gerust contact met ons op voor antwoord op al je vragen of om gebruik te maken van onze implementatie service en script server.

BeyondTrust PAM bij Bitsiel

PAM producten die naadloos op elkaar aansluiten

Optimale beveiliging én productiviteit

Aantrekkelijk licentiemodel dankzij onze Platinum status

Implementatie service door ervaren engineers

Processen automatiseren met Bitsiel Script Server

BeyondTrust PAM bij Bitsiel

BeyondTrust PAM

Over BeyondTrust PAM

BeyondTrust is de wereldwijde marktleider op het gebied van Privileged Access Management (PAM). Het merk biedt verschillende producten aan die perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor stel je eenvoudig een PAM oplossing samen dat jouw data optimaal beschermt en je workflow optimaliseert. Een groot voordeel dus ten opzichte van andere PAM oplossingen, die je vaak moet combineren met andere beveiligingsproducten.

Voorheen Bomgar

In 2019 heeft Bomgar een aantal bedrijven overgenomen waaronder BeyondTrust, Lieberman en Avecto ter versterking en uitbereiding van hun portfolio. Vanwege de wereldwijde bekendheid is het merk verder gegaan onder de naam BeyondTrust.

Ons aanbod

Ons aanbod BeyondTrust Producten

Als Platinum partner van BeyondTrust leveren en implementeren wij verschillende BeyondTrust producten op het gebied van Privileged Access Management (PAM), maar ook Endpoint Privilege Management (EPM). Onze BeyondTrust producten zijn:

Privileged Remote Access

Optimaal beveiligd inloggen op afstand, zonder dat het je bijna onmogelijk gemaakt wordt? BeyondTrust Privileged Remote Access overbrugt de kloof tussen veiligheid en productiviteit.

Password Safe

Met BeyondTrust Password Safe verklein je de risico’s die zich voordoen tijdens het inlogproces. Niet alleen door privileged inloggegevens veilig te bewaren, maar ook door volledig inzicht te geven in de huidige situatie.

Remote Support

Breng jouw helpdesk naar een nieuw niveau met BeyondTrust Remote Support. Dankzij de device en platform onafhankelijkheid heb je maar één Remote Support oplossing om de productiviteit van jouw helpdesk te vergroten.

Endpoint Privilege Management

BeyondTrust Endpoint Privilege Management (EPM) helpt je onnodige privileges te elimineren en rechten te verhogen met behoud van productiviteit. Een flexibele oplossing om malware en ransomware aanvallen mee te bestrijden!

Bitsiel is BeyondTrust Platinum Partner

Platinum Partner BeyondTrust

Dankzij onze Platinum Partner status, de hoogste partnerstatus van BeyondTrust in de Benelux, kunnen wij je voorzien van een aantrekkelijk licentiemodel. Wij zijn de enige Platinum Partner in de Benelux.

BeyondTrust Implementatie Service

Wanneer je investeert in BeyondTrust, wil je dat natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen. Daarom bieden we onze implementatie service aan om je hierbij te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar klantenservice van wereldklasse met BeyondTrust Remote Support of je onderneming voorzien van de beveiligingsproducten van BeyondTrust: onze ervaren implementatie-consultants leiden je waar nodig door het implementatieproces.

Bitsiel Automation Service

Om het beheer van jouw PAM oplossing te automatiseren, ontwikkelden we de Bitsiel Automation Service ontwikkeld. Hiermee breng je het beheer van je PAM volledig onder bij bestaande beheer processen. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers aanmaken in een HR systeem of Active Directory/Azure AD. Dat scheelt tijd én draagt bij aan de betrouwbaarheid van je systeem.

Over Ons

Over Bitsiel

Bitsiel is jouw betrouwbare partner op het gebied van IT security. Ook als je niet goed weet waar je moet beginnen helpen wij je graag op weg. We denken met je mee vanaf het moment dat jij daar behoefte aan hebt en komen onze afspraken altijd na. Heb je gekozen voor één van onze producten? Dan kunnen we je met onze eigen implementatie service al op korte termijn helpen starten én de implementatie snel afronden, waardoor je op jouw gewenste moment met jouw IT security oplossingen kunt werken.

Expert op het gebied van IT security

Platinum partner BeyondTrust

Eigen implementatie service en Script Server

Flexibel én betrouwbaar

Advies op maat

Advies op maat

Heb je vragen over optimaal Privileged Access Management, de producten van BeyondTrust, onze implementatie service, script server of wil je je overall laten adviseren over de optimale IT oplossingen in jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Weten wat wij voor Jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Adres

Aarhusweg 4-6,
9723JJ Groningen

E-mail

sales@bitsiel.nl

Telefoon

+31 50 211 0543