Partners

Onze partners

BeyondTrust

Met de producten van BeyondTrust kan op een gemakkelijke en veilige manier toegang verschaft worden, terwijl je controle en zicht houdt op alle sessies. Onafhankelijk van locatie en platform & device, on-premise of in de cloud.

Privileged Remote Access

Beheer en bewaak toegang van buitenaf op kritieke systemen, zonder VPN. Met BeyondTrust PRA zorg je er voor dat gebruikers alleen toegang hebben tot waar ze toegang tot mogen hebben hebben, zonder de productiviteit te belemmeren.

> Lees meer

Password Safe

Met de functionaliteiten van BeyondTrust Password Safe verklein je de risico’s die zich voordoen met betrekking tot credentials. Niet alleen door privileged inloggegevens veilig te bewaren, maar ook door functionaliteiten als wachtwoord rotatie en injectie.

> Lees meer

Remote Support

Dankzij de device en platform onafhankelijkheid van BeyondTrust Remote Support heb je maar één oplossing nodig om op een veilige en gebruiksvriendelijke manier gebruik te maken van Remote Support.

> Lees meer

Endpoint Privilege Management

BeyondTrust Endpoint Privilege Management (EPM) helpt je onnodige privileges te elimineren en rechten te verhogen met behoud van productiviteit.

> Lees meer

BeyondTrust-logo

LogRhythm

LogRhythm verzorgt volledige integratie van Log Management en SIEM met monitoring en log analyse, gecombineerd met forensische informatie over alle devices en netwerken voor middelgrote en grote organisaties. LogRhythm kan volledig geautomatiseerd worden op uw wensen en eisen en levert een continue analyse van alle activiteiten binnen de IT-infrastructuur.

SIEM
Op basis van deze analyses levert het LogRhythm SIEM platform real-time inzicht in de risico’s, bedreigingen en missie-kritische uitdagingen die normaliter niet opgemerkt zouden worden.

> Lees meer

Teramind

Teramind registreert elke activiteit. Van bestandsbewerkingen tot kritieke gegevens die op het scherm worden weergegeven, maakt een compleet logboek van activiteitsmetadata en afspeelbare schermopnamen en blokkeert en waarschuwt over gevaarlijke activiteiten.

Data Loss Prevention
Teramind registreert elke activiteit van bestandsbewerkingen tot kritieke gegevens die op het scherm worden weergegeven.

> Lees meer

OCR

Met OCR wordt alles wat op een gemonitord scherm weergegeven wordt, omgezet in tekst. Dit maakt een onderzoek naar een incident een stuk eenvoudiger en completer ten opzichte van alleen activiteit monitoring of schermopnames. Ook kunnen er meteen detectie regels worden losgelaten op alles wat er op het scherm te zien.

Visulox

Visulox biedt een volledig pakket aan maatregelen voor het monitoren en controleren van geautoriseerde gebruikers. Hierbij horen onder andere deviceless two-factor-authentication, software recording, gecontroleerde datatransfer en beperking in het gebruik van commando’s en script.

Secure File Transfer
Deze oplossing zorgt ervoor dat IT personeel en service providers gegevens kunnen verplaatsen (uploaden downloaden) volgens de regels die u heeft gesteld in het beveiligingsbeleid.

> Lees meer

Oracle

Oracle Corporation is vooral bekend vanwege zijn databases. Tegenwoordig begeeft het zich, zeker na de overname van BEA Systems, ook steeds meer op de middelware markt. 

Databases

De bekentste databases ontwikkeld door Oracle zijn MySQL en Oracle Database. Oracle is marktleider op het gebied van database performance, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging.

Oracle Fusion Middleware

Oracle Fusion Middelware biedt een range van producten waaronder application development tools, integratie oplossingen voor identity management, collaboration en business intelligence reporting.

CRM

Customer relationship management (CRM) is een compleet software system voor het beheer van customer relationships.

Weten wat wij voor Jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Adres

Aarhusweg 4-6,
9723JJ Groningen

E-mail

sales@bitsiel.nl

Telefoon

+31 50 211 0543