Dit is Bitsiel

Over ons

Over Ons

Dit is Bitsiel

Bitsiel is een ICT dienstverlener met als missie organisaties te bedienen met specifieke eisen aan de infrastructuur en data wat betreft veiligheid en privacy. Tot de klanten behoren onderdelen van ministeries, onderwijsinstellingen en bedrijven. Wij proberen zo transparant mogelijk te werk te gaan, en zullen daarbij ten alle tijden de privacy en data wetgeving respecteren.

Op IT vlak richten wij ons met name op de implementatie en onderhoud van de diverse oplossingen die wij bieden. Wij zijn hiervoor geautoriseerd als partner door een aantal belangrijke software leveranciers.

Visie

Onze visie is om de regie en controle over de toegang tot systemen en daarmee informatie terug te gegeven aan de klant. De klant bepaalt aan wie, wanneer en op welke wijze toegang verleent wordt tot hun informatie. Immers blijft de klant in alle gevallen verantwoordelijk voor hun informatie.

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

De ISO 27001-norm is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging en omvat alle aspecten van onze dienstverlening. Deze certificering laat zien dat wij de bescherming van uw data serieus nemen en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en bedrijfsgegevens. Met het behalen van de ISO 27001 certificering kunnen wij met trots zeggen dat wij onze informatiebeveiliging goed op orde hebben! Daarmee voldoen wij aantoonbaar aan de wensen van onze klanten en van onszelf op het gebied van informatiebeveiliging en ook aan de eisen van de AVG/GDPR. De certificering is uitgevoerd door DEKRA.

Jaar ervaring

Succesvolle implementaties

Servers beveiligd

Awards

Awards

BeyondTrust Innovation Award 2024 

 Op 23 april 2024 is Bitsiel, tijdens het Go Beyond event in Londen, door BeyondTrust uitgeroepen tot meest innovatieve partner van het jaar EMEA!

“We zijn enorm trots op de Innovation Award 2024 van BeyondTrust voor onze Bitsiel Automation Service (BAS), een primeur in het automatiseren van PRA en PasswordSafe. Deze erkenning, na een decennium van succesvolle samenwerking met BeyondTrust, is een eerbetoon aan ons team en inspireert ons om te blijven innoveren.

BeyondTrust Regional Channel Partner of the Year 2023 

Bitsiel heeft op 11 april 2023 de award ‘Regional Channel Partner of the Year Benelux/Nordics’ ontvangen bij de uitreiking van de BeyondTrust Channel Awards. Onze Sales Manager Johan Meems nam de prijs met trots in ontvangst. Initiatiefnemer van de award uitreiking, BeyondTrust, maakte de winnaars bekend tijdens een online evenement.

“We zijn vereerd om opnieuw erkenning te krijgen in de vorm van partner awards van BeyondTrust”, aldus Bart Meems, de CEO van Bitsiel. “Deze prijzen benadrukken onze hoge klantentevredenheid, de sterke groei en effectieve samenwerking met BeyondTrust. Dit bevestigt eens te meer de toegevoegde waarde die Bitsiel als partner te bieden heeft”.

Ongelooflijk trots zijn we om te mogen zeggen dat Bitsiel is gepromoveerd tot één van de eerste Platinum partners van BeyondTrust!

BeyondTrust Regional Reseller of the Year

2018, 2019, 2020, 2021, 2022 & 2023

We zijn in 2018 voor het eerst Regional Reseller UKI/Nordics/Benelux of the year geworden van BeyondTrust. Deze prijs is beoordeeld op basis van 2 componenten; hoeveelheid omzet en de kwaliteit van implementaties. We zijn erg trots dat wij als Bitsiel deze deze titel elk volgend jaar weer hebben behaald. We zien dit als een bevestiging van een goede samenwerking tussen BeyondTrust en Bitsiel.

Bitsiel is BeyondTrust Platinum Partner

Sponsorschap

Bitsiel is trotse sponsor van FC Groningen, ACV Assen, en SV Mussel. Het stelde ons in staat om lokaal verbonden te zijn, de jeugd te zien ontplooien in sport en een positieve impact te hebben op de gemeenschap.

Bitsiel bestaat 10 jaar!

Het is met trots en dankbaarheid dat we het 10-jarig jubileum van Bitsiel vieren, een mijlpaal die ons in staat stelt terug te kijken op een decennium van groei, innovatie en samenwerking.

Evenementen

Elk jaar organiseren wij “Round the Table” sessies op unieke locaties.

Weten wat wij voor Jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Adres

Aarhusweg 4-6,
9723JJ Groningen

E-mail

sales@bitsiel.nl

Telefoon

+31 50 211 0543