Password Safe

Password Safe

Password Safe

Bescherm jouw inlogprocessen met BeyondTrust Password Safe. Deze oplossing combineert wachtwoord en sessie management waarmee je gecontroleerd toegang krijgt tot systemen en applicaties. Met de functionaliteiten van BeyondTrust Password Safe verklein je de risico’s die zich voordoen met betrekking tot credentials. Niet alleen door privileged inloggegevens veilig te bewaren, maar ook door functionaliteiten als wachtwoord rotatie en injectie. Dankzij deze functionaliteiten blijven de meest gevoelige wachtwoorden geheim, zonder een belemmering te vormen voor de productiviteit.

Als partner van BeyondTrust bieden wij deze oplossing aan én kun je gebruik maken van onze implementatie service. Meer weten over de voordelen van BeyondTrust Password Safe? Lees verder of neem direct contact op voor advies.

Voordelen van BeyondTrust Password Safe

Verklein IT security risico’s

Creëer overzicht en bespaar tijd

Maak het medewerkers makkelijker regelgeving na te leven

Breid huidige systemen efficiënt uit

BeyondTrust Password Safe bij Bitsiel

Password Safe

Waarom BeyondTrust Password Safe?

Inloggegevens van gebruikers met exclusieve rechten, verlenen toegang tot belangrijke data die goed beschermd moeten zijn en blijven. Deze gegevens vormen dus een groot risico in jouw IT security systeem. 

Doordat steeds meer mensen op afstand werken en steeds meer informatie digitaal met elkaar delen, is het aantal gebruikers met exclusieve rechten exponentieel toegenomen. Hierdoor is het steeds lastiger om deze inloggegevens te identificeren, beveiligen en over het algemeen het overzicht te bewaren. Dit brengt natuurlijk behoorlijk wat risico’s met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat deze zo goed mogelijk beveiligd zijn?

BeyondTrust Password Safe zorgt voor een helder overzicht én controle van deze inloggegevens. Zo bescherm je al je gevoelige data tegen onbevoegden én datalekken! Hoe? Met onder andere de volgende features:

Automated Discovery & Onboarding

Veranderen er dingen in jouw ‘privileged access’ landschap? Dan ziet BeyondTrust Password Safe dit automatisch. Dat scheelt je behoorlijk wat administratietijd!

Lees meer over Automated Discovery & Onboarding >

Privileged Session Management

Om aan compliance en IT security vereisten te voldoen, moet je sessie management waterdicht zijn. Een complexe en tijdrovende taak om zelf uit te voeren. Password Safe neemt het je uit handen.

Lees meer over Privileged Session Management >

Team Passwords

Werken er in jouw bedrijf kleine groepen die inloggegevens delen? Dan kun je deze gedeelde inloggegevens veilig opslaan binnen de functie Team Passwords, waar je ze ook beveiligd kunt managen. 

Lees meer over Team Passwords >

Privileged Threat Analytics

BeyondTrust Password Safe combineert gedragsanalyse met security intelligence en solutions van andere partijen om risico’s te identificeren. Zo kun je prioriteiten stellen en efficiënt risico’s aanpakken.

Lees meer over Privileged Threat Analytics >

Extensible API

Dankzij de uit te breiden API integreer je binnen de Password Safe oplossing een uitgebreide set externe producten en systemen. Zo orden je jouw PAM bedrijfsbreed en bewaar je overzicht. 

Lees meer over Extensible API >

Privileged Credential Management

De oplossing slaat alle inloggegevens niet alleen veilig op, het roteert wachtwoorden regelmatig automatisch. Hiermee zijn de gegevens extra goed beschermd.

Lees meer over Privileged Credential Management >

SHH Key Management

Maak je gebruik van SHH keys om te verbinden met Unix en Linux systemen? Beveilig dan je SHH keys eenvoudig met deze software.

Lees meer over SHH Key Management >

Just-in-Time Access Control

Veel PAM software is gebaseerd op alleen de rol die je een gebruiker toekent, maar niet aan de context waarin deze gebruiker zich bevindt. Met Just-in-Time Access Control kun je gebruikers ook toegang ontzeggen als ze bijvoorbeeld niet op de juiste locatie, dag of het juiste tijdstip toegang aanvragen.

Lees meer over Just-in-Time Acces Control >

BeyondTrust-logo

Meer van BeyondTrust

BeyondTrust biedt veel meer dan alleen de Password Safe oplossing. Denk bijvoorbeeld ook aan BeyondTrust Privileged Remote Access en BeyondTrust Remote Support voor een optimale Privileged Access Management (PAM) oplossing.

Platinum Partner

BeyondTrust Password Safe bij Bitsiel

Bitsiel is Platinum partner van BeyondTrust. Hierdoor kunnen we verschillende producten van dit topmerk tegen een aantrekkelijke prijs leveren én implementeren. Wij zijn de enige partner in de Benelux met deze hoogste partnerstatus.

Wil je zeker weten dat je optimaal gebruik maakt van jouw investering? Maak dan gebruik van onze implementatie service. Daarnaast helpen we je graag bij het kiezen van de best passende IT security software voor jouw digitale omgeving én bieden we een script server aan, waarmee je je PAM beheer vergaand automatiseert. Wil je de mogelijkheden bespreken?

Bitsiel is BeyondTrust Platinum Partner

Weten wat wij voor Jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Adres

Aarhusweg 4-6,
9723JJ Groningen

E-mail

sales@bitsiel.nl

Telefoon

+31 50 211 0543