Privileged Access Management

PAM

Privileged Access Management (PAM)

Beveilig en beheer jouw privileged access met de Privileged Access Management (PAM) van BeyondTrust. De verschillende producten die wij van deze wereldwijde marktleider op het gebied van PAM aanbieden, sluiten naadloos op elkaar aan. Zo bescherm je jouw systemen optimaal tegen een datalek!

Lees meer over wat PAM precies is, de producten die wij aanbieden óf neem direct contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken en je te laten adviseren.

BeyondTrust PAM bij Bitsiel

PAM producten die naadloos op elkaar aansluiten

Optimale beveiliging én productiviteit

Aantrekkelijk licentiemodel dankzij onze Platinum status

Implementatie service door ervaren engineers

Processen automatiseren met Bitsiel Script Server

Privileged Access Management (PAM) bij Bitsiel

PAM

Wat is PAM

PAM staat voor Privileged Access Management. Maar wat houdt dit precies in? Verschillende gebruikers met specifieke rechten (privileges) hebben toegang (access) tot jouw systemen. Bijvoorbeeld voor reguliere werkzaamheden en technisch onderhoud. Om jouw data te beschermen wil je deze toegang natuurlijk goed controleren en bewaken. Dit noemen we Privileged Access Management (PAM).

t

Wist je dat gebruikersaccounts met specifieke rechten vaak doelwit zijn van cybercriminaliteit? Ook daarom is PAM belangrijk!

BeyondTrust

BeyondTrust PAM

Er zijn allerlei verschillende PAM oplossingen op de markt. Bitsiel is Platinum partner van BeyondTrust, voorheen Bomgar PAM. BeyondTrust is wereldwijd marktleider op het gebied van Privileged Access Management. Dit bedrijf biedt verschillende producten en diensten aan die naadloos op elkaar aansluiten. Het voordeel hiervan, ten opzichte van het aanschaffen van verschillende losse producten, is dat je optimaal beschermd bent en er geen gaten in je beveiliging te vinden zijn.

BeyondTrust PAM producten die wij gebruiken om jouw systemen optimaal te beveiligen zijn: Privileged Remote Access, Password Safe en Remote Support.

Voorheen Bomgar

In 2019 heeft Bomgar een aantal bedrijven overgenomen waaronder BeyondTrust, Lieberman en Avecto ter versterking en uitbereiding van hun portfolio. Vanwege de wereldwijde bekendheid is het merk verder gegaan onder de naam BeyondTrust.

Privileged Remote Access

Met Privileged Remote Access zorg je ervoor dat de juiste gebruikers op afstand toegang krijgen tot jouw systemen. Binnen veel bedrijven werkt al jarenlang personeel op afstand, maar door het coronavirus is thuiswerken populairder geworden bij een grotere doelgroep en is er steeds meer vraag naar beveiligde toegang op afstand.  

Met Privileged Remote Access van BeyondTrust krijgen de juiste gebruikers eenvoudig toegang, maar blijven andere buiten de deur. We zien bij veel andere PAM oplossingen dat het niet alleen buitenstaanders, maar ook werknemers en derden bijna onmogelijk wordt gemaakt om in te loggen. Hierdoor ontstaat een kloof tussen veiligheid en productiviteit. Privileged Remote Access van BeyondTrust overbrugt deze kloof en voorkomt irritaties van werknemers en een overbelaste service desk!

Beheert en beveiligt toegang van buitenaf

Zonder VPN

‘On-premise’ en in ‘de Cloud’ en hybride

Bewaart, managed, injecteert en roteert privileged accountwachtwoorden

Elimineert embedded credentials

Password Safe

Een veilig systeem kan natuurlijk niet zonder inloggegevens en wachtwoorden. Hoe zorg je ervoor dat deze extra veilig zijn? Met BeyondTrust Password Safe verklein je de risico’s die zich voordoen tijdens het inlogproces. Niet alleen door privileged inloggegevens veilig te bewaren, maar ook door volledig inzicht te geven in de huidige situatie.

Password Safe

Een veilig systeem kan natuurlijk niet zonder inloggegevens en wachtwoorden. Hoe zorg je ervoor dat deze extra veilig zijn? Met BeyondTrust Password Safe verklein je de risico’s die zich voordoen tijdens het inlogproces. Niet alleen door privileged inloggegevens veilig te bewaren, maar ook door volledig inzicht te geven in de huidige situatie.

Bewaart, managed, injecteert en roteert privileged accountwachtwoorden

Elimineert embedded credentials

Remote Support

Remote Support van BeyondTrust helpt jouw helpdesk naar een nieuw niveau. Niet alleen qua productiviteit, maar zeker ook qua veiligheid. Wanneer je helpdesk met verschillende tools werkt is dit niet alleen inefficiënt, het brengt ook veiligheidsrisico’s met zich mee. Met Remote Support van BeyondTrust bescherm je je helpdesk omgeving tegen datalekken.

Verhoogt productiviteit helpdesk

Draagt bij aan klanttevredenheid

Integratie met ITSM producten

Bitsiel is BeyondTrust Platinum Partner

Platinum Partner BeyondTrust

Dankzij onze Platinum Partner status, de hoogste partnerstatus van BeyondTrust in de Benelux, kunnen wij je voorzien van een aantrekkelijk licentiemodel. Wij zijn de enige Platinum Partner in de Benelux.

Implementatie

BeyondTrust implementatie service

Wanneer je investeert in BeyondTrust, wil je dat natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen. Daarom bieden we onze implementatie service aan om je hierbij te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar klantenservice van wereldklasse met BeyondTrust Remote Support of je onderneming wilt beveiligen met de beveiligingsproducten van BeyondTrust: onze ervaren implementatie-engineers leiden je waar nodig door het implementatieproces.

Bitsiel Automation Server

Om het beheer van jouw PAM oplossing te automatiseren, ontwikkelden we een unieke Bitsiel Automation Server (BAS). Hiermee breng je het beheer van je PAM volledig onder bij bestaande beheer processen. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers aanmaken in een HR systeem of Active Directory/Azure AD. Dat scheelt tijd én draagt bij aan de betrouwbaarheid van je systeem.

Over Ons

Over Bitsiel

Bitsiel is jouw betrouwbare partner op het gebied van IT security. Ook als je niet goed weet waar je moet beginnen helpen wij je graag op weg. We denken met je mee vanaf het moment dat jij daar behoefte aan hebt en komen onze afspraken altijd na. Heb je gekozen voor één van onze producten? Dan kunnen we je met onze eigen implementatie service al op korte termijn helpen starten én de implementatie snel afronden, waardoor je op jouw gewenste moment met jouw IT security oplossingen kunt werken.

Expert op het gebied van IT security

Platinum partner BeyondTrust

Eigen implementatie service en Script Server

Flexibel én betrouwbaar

Advies op maat

Advies op maat

Heb je vragen over optimaal Privileged Access Management, de producten van BeyondTrust, onze implementatie service, script server of wil je je overall laten adviseren over de optimale IT oplossingen in jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Weten wat wij voor Jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Adres

Aarhusweg 4-6,
9723JJ Groningen

E-mail

sales@bitsiel.nl

Telefoon

+31 50 211 0543