Endpoint Privilege Management

Endpoint Privilege

Endpoint Privilege Management (EPM)

Met BeyondTrust Endpoint Privilege Management worden onnodige privileges geëlimineerd zonder de productiviteit te belemmeren. Mede hierdoor is EPM ook zeer geschikt om malware en ransomeware aanvallen te bestrijden. BeyondTrust heeft privilegebeheer en applicatiebeheer gecombineerd, waardoor het verwijderen van beheerdersrechten eenvoudig is om naleving, beveiliging en efficiëntie te garanderen. Lees meer over BeyondTrust EPM of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Voordelen van BeyondTrust EPM

Elimineerd onnodige privileges

Correlatie van gebruikers gedrag

Maakt naleven van compliance eisen eenvoudig

Device onafhankelijk
Integratie met helpdesk applicaties, vulnerability scanners & SIEM tools
BeyondTrust Endpoint Privilege Management bij Bitsiel

Wat is EPM

Wat is EPM?

BeyondTrust Privilege Management zorgt ervoor dat vertrouwde applicaties de juiste privileges worden, controleert het gebruik van applicaties en logt en rapporteert over geprivilegieerde activiteiten met behulp van aanwezige beveiligingstools.

Geef gebruikers voldoende eindpuntprivileges om hun taken uit te voeren, maar niet meer dan dat. Definieer beleid en privilegedistributies om het beschikbare toegangsniveau in de hele organisatie te fine-tunen, zodat malware-aanvallen als gevolg van overprivilege te voorkomen kunnen worden.

Least Privilege

Met de EPM oplossing van BeyondTrust zorg je er voor dat gebruikers niet meer dan alleen de privileges hebben die ze nodig hebben om hun taken te voltooien.

Integratie is simpel

De ingebouwde connectoren maken integratie met help desk applicaties, vulnerability management scanners & SIEM tools eenvoudig.

Analyse & Auditing

Correleer gebruikersgedrag en krijg toegang tot een compleet auditspoor van alle gebruikersactiviteiten dat forensisch onderzoek versnelt en compliance vereenvoudigt.

 

BeyondTrust-logo

Meer van BeyondTrust

BeyondTrust biedt veel meer dan de Endpoint Privilege Management oplossing. Wij bieden verschillende andere BeyondTrust oplossingen, waaronder BeyondTrust Password Safe en BeyondTrust Remote Support & Privileged Remote Access.

BeyondTrust

BeyondTrust EPM bij Bitsiel

Bitsiel is Platinum partner van BeyondTrust. Hierdoor kunnen we verschillende producten van BeyondTrust tegen een aantrekkelijke prijs leveren én implementeren. Wij zijn de enige partner in de Benelux met deze hoogste partnerstatus.

Wil je zeker weten dat je optimaal gebruik maakt van jouw investering? Maak dan gebruik van onze implementatie service. Daarnaast helpen we je graag bij het kiezen van de best passende IT security oplossing voor jouw digitale omgeving én kunnen je gebruik maken van onze Bitsiel Automation Service, waarmee je je PAM beheer vergaand automatiseert. Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem contact op!

Bitsiel is BeyondTrust Platinum Partner

Weten wat wij voor Jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Adres

Aarhusweg 4-6,
9723JJ Groningen

E-mail

sales@bitsiel.nl

Telefoon

+31 50 211 0543