Zabbix

IT Monitoring

Zabbix

Zabbix

Met Zabbix monitoring software behoud je het overzicht en scan je eenvoudig de prestaties van je servers, netwerk en applicaties op ieder moment van de dag. Een open-source oplossing die, mits slim ingericht, jouw organisatie heel veel kan brengen. Waarom zou je kiezen voor Zabbix monitoring, welke voordelen biedt het en wat kan Bitsiel hierin voor je betekenen? Lees snel verder of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden van Zabbix monitoring software voor jouw bedrijf te bespreken.

Zabbix

Voordelen van Zabbix monitoring

Kies je voor Zabbix monitoring, dan kies je voor overzicht en rust in jouw ICT-omgeving. Als je dashboard eenmaal ingericht is, heb je alles bij de hand om constant vinger aan de pols te houden bij je belangrijkste servers, systemen en applicaties. Niet meer iedere omgeving of applicatie apart openen om de status ervan te kunnen monitoren: Zabbix monitoring bespaart je veel tijd en geeft alle informatie overzichtelijk weer in jouw gepersonaliseerde dashboard.

Indien gewenst kun je zelfs notificaties instellen, zodat je bij kritieke waarden een melding krijgt. Of stel automatische acties in, zoals automatisch opnieuw opstarten bij uitval. Met Zabbix wordt het makkelijk om jouw monitoring software precies naar jouw wensen in te richten.

En het beste van alles: Zabbix is een open source applicatie, wat betekent dat je niet te maken hebt met kostbare softwarelicenties. Het gebruik van de applicatie is helemaal gratis en zal dat naar alle waarschijnlijkheid ook blijven.

Gemak in het dagelijks beheer van je ICT-omgeving

Overzichtelijke monitoring van servers, netwerk en applicaties

In één oogopslag alle informatie op een rij

Tijdsbesparing in dagelijks beheer

Naar wens notificaties en acties instellen

Open source: gebruik van de software is gratis

Zabbix vs. andere monitoring software

Vaak zien we dat bedrijven investeren in kostbare monitoring software, die tonnen data verzamelt waar ze in de dagelijkse realiteit geen profijt van hebben. Het resultaat: onoverzichtelijke data in veel verschillende applicaties, die niet actionable is. Met Zabbix is dit verleden tijd: in jouw persoonlijke dashboard stel je in wat je wil zien en heb je alle essentiële informatie voorhanden. En omdat de applicatie open source is, bespaar je op dure softwarelicenties en kun je je budgetten op een slimmere manier besteden!

Bitsiel

Wat kan Bitsiel voor je doen?

Als je gebruik wilt gaan maken van Zabbix monitoring software, is het van groot belang dat je omgeving goed wordt ingericht. Met oog voor de gebruiker, en de data die in het dagelijks beheer het belangrijkste is. De applicatie biedt zoveel opties voor het inrichten van een dashboard op maat, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met name de opstartfase kan vrij complex zijn. En daar kunnen onze software engineers je bij helpen!

Bij Bitsiel kunnen we zowel de installatie van Zabbix als de inrichting van je dashboard(s) volledig van je overnemen. Je wordt volledig ontzorgd! We kunnen je dashboard precies afstemmen op de wensen binnen de organisatie, kennen de mogelijkheden van Zabbix door en door en helpen je het maximale te halen uit alle Zabbix onderdelen. Zo gaat de applicatie optimaal voor je werken, en blijf je altijd op de hoogte van wat écht belangrijk is in je organisatie.

Waarom Zabbix via Bitsiel? 

Jouw Zabbix-omgeving op maat ingericht

Uitsluitend ervaren software engineers

Up-to-date kennis van alle Zabbix onderdelen

Relevante certificeringen

Volledig ontzorgd

Zabbix als onderdeel van jouw ICT-omgeving

Zijn er meer onderdelen van je ICT-omgeving waar je wel wat extra mankracht bij kunt gebruiken? Behoefte aan een betrouwbare partner, met kennis van zaken? Zabbix is slechts één van de vele IT-oplossingen die we bij Bitsiel voor je kunnen verzorgen. Denk hierbij niet alleen aan monitoring software, maar ook aan IT security en andere managed services.

Vrijblijvend advies

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Zabbix binnen jouw bedrijf, of wil je meer weten over onze andere software, diensten en managed services? Neem gerust contact met ons op, dan voorzien we je vrijblijvend van advies op maat. Eén van onze specialisten neemt de mogelijkheden graag met je door!

Weten wat wij voor Jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Adres

Aarhusweg 4-6,
9723JJ Groningen

E-mail

sales@bitsiel.nl

Telefoon

+31 50 211 0543